Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

1962 – 2004 Yılları  arasında  Muğla  Devlet  Hastanesi  bünyesinde diş polikliniği  olarahizmet  veren  Merkezimiz, 2004 – 2008 yılları  arasında Muğla Devlet Hastanesine bağlı Ağızve  Diş Tedavi  Merkezine  dönüşmüş,  21.01.2008 tarihinde, Sağlık  Bakanlığı  Tedavi  Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 21.09.2007 tarih ve 8652 sayılı onayı ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  statüsü kazanıp eski  binasında faaliyetine başlamıştır.   Halen Merkezimizde 1 Başhekim 1 İdari ve Mali Hizmetler Müdürü, 17 Diş Hekimi, 8 DişProtez Teknisyeni, 12 Hemşire, 7 İdari Personel, 2 Röntgen Teknisyeni, 1 Elektrik Teknisyeni, 8 Temizlik Şirket Elemanı, 5 Bilgi İşlem Şirket Elemanı, 5 Güvenlik Şirket Elemanı, 3 Özel Diş Protez Laboratuarı Elemanı, 1 Özel HBYS Şirket Elemanı  görev yapmaktadır. Hizmet binamızın yetersiz  olması nedeniyle yeni hizmet binası yapım çalışmaları Sağlık Bakanlığımız  tarafından yürütülmektedir..