Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yeni Hizmet Binası Hizmete Girdi

Muğla Valimiz Sayın Amir ÇİÇEK , Muğla Milletvekillerimiz Sayın Nihat ÖZTÜRK ve Sayın Hasan ÖZYER, AK Parti İl Başkanı Sayın Kadem METE, İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Cihan TEKİN, Halk Sağlığı İl Müdürü Sayın Uzm.Dr. Mustafa Nuri CEYHAN , Sağlıksen İl Başkanı Sayın Yusuf DURAL , bu gün yeni hizmet binasında değerli Muğlalı hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayan Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize gelerek Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Rıza Murat HİMOĞLU'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulunan heyet üyeleri tedavi gören hastarımıza geçmiş olsun dileklerini iletirken, tüm sağlık çalışanlarımıza başarılar dilediler. Sağlık Bakanlığının Muğlamızda peş peşe hizmete aldığı yeni sağlık tesislerinin artarak devam edeceğini ifade ettiler.